Hillerød Forsyning, Affald, fire beholdere, Plast, MDK

Nye ruter og tømmedage for affald

Nyhed

Hillerød Forsyning er ved at omlægge ruterne på affald. Nogle kunder vil i den forbindelse få nye tømmedage.

1. maj kommer der nye ruter for indsamlingen af Plast/Mad- og drikkekartoner og Papir/Metal.
Allerede nu kan du se dine nye tømmedage i Perfect Waste og på Mit affald.

Ruteomlægning vil fortsætte de næste måneder og vil løbende påvirke alle typer affald.

Der kan altid afleveres papir, pap, metal, plast og mad- og drikkekartoner på genbrugsstationen på Solrødgårds Allé 2, 3400 Hillerød.

Hvorfor bliver ruterne lavet om?

Det er nu et år siden, Hillerød Kommune overgik til en ny affaldsordning med sortering i 10 typer affald, og det er derfor tid til at kigge på, hvor ruterne kan justeres.

De nye ruter vil betyde en mere effektiv affaldsindsamling med færre spildkilometer og bedre arbejdsforhold for vores skraldemænd.

De nye ruter betyder desuden, at der er gjort plads til, at byen bliver større. Hillerød er i vækst, og når byen vokser, bliver der tilføjet nye husstande og flere beholdere til vores ruter.
Det tager vi højde for i omlægningen, så der er gjort plads til, at kapaciteten på hver rute kan udvide sig i takt med, at byen vokser.

Omlægningen sikrer også, at der bliver klargjort til nye biler i 2025 samt en mikrobil i 2024, der sikrer, at Hillerød Kommune kan komme i mål med fuld sortering på også særlige adresser.

Særligt for Plast/Mad- og drikkekartoner

Hvis din nye tømmedage er rykket mere end fire uger ift. den gamle, kommer vi forbi og laver en ekstra tømning af din beholder.

Gælder dette for dig, vil du modtage en besked i Perfect Waste i ugen op til ekstratømningen.

Hvis din nye tømmedag ligger under fire uger fra den gamle, kan du i stedet stille en gennemsigtig affaldspose med affald ved siden af din beholder. Din skraldemand tager posen med på din nye tømmedag. Husk, at dette kun gælder for Plast/Mad- og drikkekartoner.

Særligt for Papir/Metal

Går der mere end 11 uger mellem din seneste tømning og din næste (nye) tømning, kommer vi forbi og tømmer en ekstra gang i den mellemliggende periode.

Gælder dette for dig, vil du modtage en besked i Perfect Waste i ugen op til ekstratømningen.
Det er ikke muligt at sætte en ekstra pose med papir eller metal.

Emne
  • Affald